Wil je niet meer gokken als het om belastingen gaat?

Laat Annamarie je de weg wijzen in het fiscale doolhof.

gokmachineDe belastingwetgeving is constant in beweging. Elke dag worden er wel weer nieuwe regels bedacht en is het steeds moeilijker om als ondernemer helemaal op de hoogte te zijn van de laatste wijzigingen.

Als fiscaal jurist is het mijn beroep om op de hoogte te zijn van al die wijzigingen. Sterker nog, ik vind het leuk om bij te blijven op mijn vakgebied omdat ik op die manier kan inschatten welke regels voor mijn klanten voordelig kunnen uitpakken. Of juist het tegenovergestelde: vooruitlopen op eventuele wijzigingen.

Natuurlijk kun je bij mij terecht voor het verzorgen van je administratie en de daaruit voortvloeiende belastingaangiften. Maar ook voor losse adviezen ben ik beschikbaar.

Waar moet je dan bijvoorbeeld aan denken?

Als ondernemer zijn er verschillende gelegenheden waarbij je mijn advies zou kunnen inwinnen. Ik spreek meestal van “fiscale life-events”.  Daarmee bedoel ik eigenlijk niets meer dan dat er een paar grote momenten zijn in je leven als ondernemer waarop een goed fiscaal advies onontbeerlijk is. En dan kun je denken aan:

  • De start of de overname van een bedrijf
  • De verkoop van of het stoppen met een bedrijf
  • Bedrijfsopvolging
  • De overweging om je bedrijf in te brengen in een BV
  • Je gaat trouwen of juist scheiden

In dat soort gevallen is het goed om ook te kijken naar de (on)mogelijkheden op fiscaal gebied. Ik help je daar graag bij.

Ook kun bij mij terecht als je problemen hebt of verwacht met de Belastingdienst. Door mijn jarenlange ervaring als belastinginspecteur kan ik je helpen dit soort problemen op te lossen, of als dat nodig is, je standpunten te verdedigen bij de rechtbank of het Gerechtshof.

Afspraak maken

Spreekt dit je aan? Laten we dan kennismaken!