Voor administratiekantoren

Je staat voor de kwaliteit van de administratieve dienstverlening die je verleent aan je klanten. Maar soms hebben je klanten fiscale vragen en ben je niet helemaal zeker van het antwoord.

In dat geval is het fijn om even te kunnen sparren met een belastingspecialist, soms alleen om bevestiging te krijgen, soms om een fiscaal probleem helemaal uit te besteden.

Wij willen graag je sparringspartner zijn, degene die je bij al je vragen kan bijstaan.

Wij hebben bijna twintig jaar ervaring als belastinginspecteur en wij zijn dan ook specialist op het gebied van bezwaar- en beroepsprocedures. Wij staan u graag terzijde bij problemen met de Belastingdienst of bij fiscale procedures voor de rechtbank of het gerechtshof.

Als geen ander begrijpen wij dat het bijhouden van je fiscale kennis soms niet optimaal is. Wat is er dan mooier om in een korte presentatie bijgepraat te worden over de fiscale actualiteiten. Majoor Belastingadvies verzorgt trainingen op fiscaal juridisch gebied. Je kunt dan denken aan een lezing over een actueel ontwerp, maar een presentatie voor je klanten of bijvoorbeeld je personeel behoort ook tot de mogelijkheden.

Afspraak maken

Klinkt bovenstaand interessant? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Annamarie!